Acabem la història

Acabem la història

Activitat per al Cicle Superior de Primària

Els nens i nenes de cicle superior de primària es troben en un moment important del seu desenvolupament, en el que comencen a establir els propis límitis i els dels altres. Aquesta activitat genera un espai de reflexió amb els nens i nenes per parlar i entendre les circumstàncies que es poden produir en una situació en què es vulneren aquests límits, per poder introduir de manera senzilla eines d’autoprotecció i detecció de possibles situacions abusives.

Durada

1 hora 30 minuts

Preu* i dates

En funció de la sol•licitud de l’activitat

Professorat

Departament de Formació de la
Fundació Vicki Bernadet.

Objectius:

  • Visibilitzar l’existència de situacions abusives.
  • Prevenir situacions “incòmodes” (on-line i off-line).
  • Oferir eines per a la protecció i la comunicació.
  • Facilitar que els participants disposin de l’experiència de ser escoltats, respectats i rebre ajuda si la necessiten.
  • Conèixer el dret al propi cos i a la intimitat.

Metodologia:

L’activitat parteix d’escenes on es presenten conflictes/abusos que els personatges no saben com afrontar per a que els i les alumnes reflexionin i proposin solucions al problema escenificat.

M’interessa!

Vols més informació o sol·licitar aquesta activitat? Ompla el formulari i contactarem amb tu per donar resposta a la teva sol·licitud.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Tots els preus inclouen les despeses de desplaçament dels professionals així com els materials que s’utilitzaran. L’entitat compta amb possibles bonificacions sobre el preu final d’acord a les subvencions anuals rebudes i el perfil de l’organisme contractant. Tambés es faran bonificacions en funció del número d’activitats contractades (a partir d’un mínim de tres activitats). Les bonificacions no seran acumulables.