Guia de bones pràctiques sobre la prevenció i l’atenció del maltractament i l’abús sexual infantil

Guia de bones pràctiques sobre la prevenció i atenció del maltractament i l’abús sexual infantil

Elaboració d’una guia de bones pràctiques per a organitzacions, empreses o institucions que en el seu dia a dia tracten amb infants i famílies o que realitzen activitats amb aquests. Aquesta guia representa un nivell mínim de protecció de la infància i, per tant, inclou totes les consideracions bàsiques que cal tenir en compte per a una prevenció i atenció adequada de l’abús sexual infantil.

A qui està dirigida?

Entitats i empreses que treballin en l’àmbit de la infància i la família o tinguin contacte amb aquests a través de les seves activitats.

Objectius:

  • Aprofundir en les bones pràctiques que ja es duen a terme en l’entitat, empresa o institució amb la que es treballa.
  • Plantejar noves pràctiques per assolir els estàndards de Qualitat i Protecció a la Infància que cal tenir en l’entitat, empresa o institució analitzada.

Metodologia:

Per realitzar la guia de bones pràctiques, ens adaptem a cada sol·licitud i les seves necessitats particulars i, sempre, partim d’un marc general de treball per a la seva elaboració que es divideix en quatre fases:

Fase 1. Creació d’un Grup de Treball
Fase 2. Formació del Grup de Treball
Fase 3. Reunions del Grup de Treball
Fase 4. Aprovació de l’informe final

Pressupost:

Cada sol·licitud s’estudiarà de manera particular per oferir el pressupost més adequat a les necessitats. Aquest inclourà:

  • Formació a professionals
  • Gestió i dinamització del grup de treball
  • Redacció de la guia de bones pràctiques
  • Gestió i comunicació

Sol·licita el teu pressupost

Omple el formulari per sol·licitar més informació o un pressupost per a la teva entitat o empresa. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible. Si ho prefereixes, també ens pots trucar al 933 189 769.He llegit i accepto la Política de Privacitat

(* camps obligatoris)