Hem fet una petita llista de recomanacions per regalar a víctimes d’abús sexual infantil. Esperem que us sigui d’ajuda, recordeu que el millor regal és escoltar i oferir el vostre recolzament.

Toca el Piano – James Rhodes

James Rhodes, guanyador del Premi Fada 2017, et va explicar el poder sanador de la música amb Instrumental. Ara t’ensenyarà a tocar el Preludi nº1 en Do Major de Bach en sis setmanes.

https://www.blackiebooks.org/catalogo/toca-el-piano-castellano/

Llibreta

Una de les millors maneres per recuperar-se d’un esdeveniment traumàtic és processar-lo, i escriure aporta un espai segur on fer-ho. Una llibreta i un bon bolígraf són el nostre regal preferit.

https://es.moleskine.com/es/notebook-clasico-negro/p0460

Juia Jewels

STORM és una joia que defineix l’esperança davant els mals moments i sensacions d’angoixa per les quals passa una persona que ha patit abusos sexuals en la infància. Aquest penjoll de plata texturitzada i rovellada representa la victòria de la llum sobre els temps foscos, la culpabilitat i secrets als quals s’enfronta la víctima.

https://www.juiajewels.com/joyas-de-autor/joyas-joyeria-etica-joya-solidaria/

Recolçament

Oferir suport i recordar que tota situació traumàtica es pot superar amb ajuda i resiliència. Un vídeo o una postal amb el teu recolzament seran un element positiu on agafar-se quan els ànims estiguin baixos.